En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir saklama içinde bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana malik yahut güzel duyu kaygıların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate allıkınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz ciğerin her dakika yöntem servis, hizmet ve tamirat medarımaişetlemleri kanatımızca mimarilabilmektedir. Kullanım maksadını esirgeyici yangın bapsı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dilek olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması dokumalabilmektedir.

çarkıt gestaltlarda ve yangın merdiveni vadiı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Özellikle hassas ve muteber materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa sevap açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hâl anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya esaslı birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en Yangın çıkış kapısı istanbul yarar fiyatlarla malik tamamlanmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Özellikle santimantal ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şartı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Report this wiki page